Posjetili smo eko imanje Pomona – Idealan odmor u prirodi uz domaće eno-gastro specijalitete!

Eko imanje Pomona jedno je od onih mjesta u koje se uvijek želite vratiti… što zbog predivne prirode, fantastičnih domaćih eno-gastro delicija i odmora. No ovdje ćete prije svega iznova doći zbog domaćina Janka Zupaneca i njegove ekipe za koje imate osjećaj kao da ste prijatelji cijeli život!

Seosko imanje Pomona smješteno je nedaleko Rogaške Slatine. Još od 2014. godine traje ova divna priča koju je gospodin Janko započeo sadnjom prvog voćnjaka.

Danas govorimo o impozantnom voćnjaku koji ima blizu 3000 stabala, stakleniku s ribama i povrćem, začinskom i gljivarskom vrtu…  Možete prošetati Poučnom turističkom stazom koja je dugačka 450 metara i pritom vidjeti autohtonu slovensku pasminu svinja Krškopoljac koja se ovdje uzgaja. Janko nam je otkrio i neke planove, kao što je npr. izgradnja vidikovca od 25 m….

Janko Zupanec

U Pomoni ćete doživjeti potpuno iskustvo odmora i gostoprimstva, uživat ćete u okusima i mirisima domaće kuhinje, osjetiti što znači opuštanje u prirodi…

Naravno, ovdje možete i prenoćiti te se opustiti u wellness zoni hotela…

No da ne duljimo, pogledajte naš video… i planirajte posjet Pomoni!

Pomona, rimska boginja voća i voćnjaka

Više o eko imanju Pomona možete pročitati i u reportaži  “Vikend destinacija nedaleko Zagreba – upoznajte eko imanje Pomonu“.

I naravno, planirajte izlet do Pomone! 🙂

Tekst/foto/video/: Tonka Hohnjec / Gric Gric

Pratite obavijesti o sljedećem održavanju PLAVOG CEKERA

spot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci