Danas možete pripremiti: Grah s repom ili kobasicom, varivo od leće s tikvicama, pileći paprikaš… Donosimo 5 video recepta za jela na žlicu!

Sve je lako… kad imaš dobar recept! Ako ste odlučili pojesti nešto na žlicu… evo nekoliko ideja!

Grah s repom

Jako ukusno varivo s grahom i kiselom repom. Skuhajte ovo jelo  i ako volite malo ljuću hranu, crvenu mljevenu slatku papriku možete zamijeniti ljutom, a blagi ajvar ljutim. Kombinacije su dozvoljene, samo pazite s količinom začina!

 Varivo od kupusa, povrća i svinjetine

Za ovo jelo prepuno povrća i mesa neće Vam biti potrebno raditi zapršku, kao kod klasičnih variva, jer svo povrće koje dodate dovoljno će zgusnuti jelo.
Ovo jelo brzo se priprema. Umjesto svinjetine možete ukuhati teletinu, janjetinu ili junetinu sa sušenim goveđim mesom.

Varivo od leće s tikvicama

Iako nije sezona tikvica, obzirom da su lako dostupne u trgovinama tijekom cijele godine, donosimo recept i za ovo ukusno jelo!

Grah s kobasicom

Za sve koji vole grah – neizostavan recept za hrah s kobasicom! Uz jednostavnu pripremu do savršenog obroka!

Pileći paprikaš

Imate li cijelo pile, razrežite ga na komade, začinite i prepecite ga. U isto vrijeme napravite umak od povrća i rajčica te prokuhajte u njemu ispečene komade dok meso ne omekša. Uz jelo možete poslužiti pirjanu ili kuhanu rižu, palentu/žgance/puru ili tjesteninu.

Ako još niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je!) i redovito primajte obavijesti o Gric Gric video receptima!

Hvala Vam što nas pratite!

Vaš Gric Gric! 🙂

Pratite obavijesti o sljedećem održavanju PLAVOG CEKERA

spot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci