Donosimo ideje što kuhati za vikend! Lungić, kunić, varivo s pečenim mesom ili orada s povrćem!

Vikend je pred nama, a kako ne bi u zadnji čas smišljali što kuhati, donosimo Vam nekoliko odličnih ideja! Uz to, tu su i naši video recepti pa će Vam cijeli postupak biti daleko jednostavniji, jer se uvijek trudimo da imate razrađen baš svaki korak kuhanja.

Lungić s umakom od cikle i pohanim celerom

Pripremte ovo malo zahtjevnije jelo i uživajte u nesvakidašnjem prilogu, neobičnom umaku i domaćem tartaru! Naš mali gastro kritičar ovim je jelom bio oduševljen! A kako i ne bi! Zaista je odlično i jednostavno savršeno za nedjeljni ručak!

Dinstani kunić sa žgancima, pršutom i kaparima

I ovaj je ručak oduševio našeg najmlađeg degustatora! Samo da istaknemo, ne miješajte zeca i kunića. Zec je divlja životinja, a kunić kojeg smo pripremali, pirjali smo u povrću i poslužili sa žgancima u koje smo umiješali pršut, kapare i sok od rajčica. Sve skupa, jednostavno savršena kombinacija!

Varivo od povrća s pečenim mesom

Ako se ipak želite malo ugrijati toplim varivom – imamo ideju i za takvo jelo! Ovo je varivo prepuno povrća, a kao dodatak ispecite i malo mesa te poslužite uz jelo. Samo povrće napraviti će dovoljno gusto jelo pa nema potrebe zgušnjavati ga zaprškom!

Pečeni buncek

Ovo jelo ne treba posebno predstavljati 🙂 Uz pečeni krumpir, salatu, a možda i juhicu, dostojno je obiteljskog ručka ili ako Vam dolaze gosti.  15 000 pregleda ovog videa dovoljno govori da ga mnogi vole pripremati!

Orada s povrćem i ribljim umakom

Ovo ukusno jelo biti će pogodno i za mališane! Ribu smo očistili od kostiju te od njih napravili umak, a rezanci pirjanog povrća svojim će bojama jelo još više približiti gastroljupcima…

Dobar tek želi Vam Gric ekipa!

Ako još niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je!) i redovito primajte obavijesti o Gric Gric video receptima!

Tako ćete uvijek imati odličnu ideju što možete kuhati!

Hvala Vam što nas pratite!

Gric Gric

foto: Gric Gric / Lungić sa celerom (naslovna slika)

Pratite obavijesti o sljedećem održavanju PLAVOG CEKERA

spot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci