Predstavljamo program Hodaj i pravilno se hrani – uz personalizirani jelovnik koji za vas kreira profesionalni kuhar!

Trebate savjet oko prehrane? Tu smo za Vas! Uz jedinstveni program aktivnog hodanja, profesionalni kuhar s 30 godina iskustva samo za Vas kreira tjedni ili mjesečni jelovnik!

Predstavljamo program koji uključuje trenažni proces hodanja uz ciljane vježbe zagrijavanja, istezanja i jačanja mišića koji je napravljen u suradnji sa zagrebačkim fizioterapeutom Zlatkom Sertićem iz ordinacije Sertić LS.

U užurbanom dnevnom tempu kad premalo mislimo na svoje zdravlje, ovaj program potaknut će Vas na razmišljanje koliko se krećete (na žalost, vjerojatno premalo) i koju hranu konzumirate i u kojim količinama. Za dio oko hrane, zadužen je chef Bojan Hohnjec iza kojeg je 30 godina profesionalnog kulinarskog iskustva. Posljednje tri godine, Chef Bojan vodi kuhinju jednog poznatog zagrebačkog restorana.

Chef Bojan Hohnjec, urednik je i portala za gastronomiju Gric Gric

Program hodanja namijenjen je baš svima koji se žele pokrenuti, koji žele boraviti u prirodi i saznati nešto novo o prehrani. Zato smo osmislili i savjetovanje o hrani pa uz nas možete dobiti i adekvatne smjernice koje namirnice bi se trebale nalaziti na Vašem jelovniku!

Što jesti savjetovat će vas profesionalni kuhar!

Družimo se u Zagrebu u Park šumi Maksimir, Park šumi Dotrščina i Gradu mladih, a treninzi, odnosno aktivno hodanje se provodi u grupama ili individualno u trajanju od 1.30 h, dva puta tjedno. Kada? Sve je po dogovoru. Okvirni termini su od ponedjeljka do nedjelje / 8.00 h, 17.00 h ili 19.00 h. Grupe se već formiraju pa požurite i rezervirajte termin.

I da, ovaj program uključuje i relaksaciju pa ćemo se u šumi i opuštati…

Sve što sada trebate napraviti je poslati upit na email: [email protected] i saznati kad i gdje se družimo te sve ostale informacije! 🙂

Kroz šumu će Vas voditi Tonka, diplomirana novinarka, dugogodišnja aktivna sportašica, planinarka…

I naravno, nemate li kome ostaviti djecu na čuvanje, povedite ih! I malene ćemo naučiti uživati u prirodi! 🙂

Više o svemu možete pročitati OVDJE.

Čekamo Vas!

U prirodi! 🙂

tekst/foto: Gric Gric

Posjetite i pretplatite se na naš kanal

RECEPTI, SAVJETI, DOGAĐANJA I ZANIMLJIVOSTIspot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci