Podržite male proizvođače i domaće namirnice naručite online!

Odlasci na tržnice nisu više kao nekad, a i posjete trgovinama postaju pravi hazarderski pothvat. Nabavka namirnica u ovo vrijeme pandemije koronavirusa mora biti promišljen potez. Zato su online trgovine dobar izbor!

Kako bi što manje bili izloženi mogućnosti obolijevanja moramo se disciplinirano ponašati po preporukama Kriznog stožera Civilne zaštite i ostalih vladinih institucija. Što rjeđi odlasci u trgovine dovode nas do toga da nekih namirnica koje smo naumili kupiti u trenutku odlaska u trgovinu ili nema ili smo ih zaboravili kupiti, a ponovno se vratiti u trgovinu, u ovo vrijeme baš i nije poželjno.

Zbog toga podržimo i spasimo naša mala obiteljska poljoprivredna gospodarstva i naručujmo online namirnice od njih!

Kupuj domaće s projektom Misli globalno – kupuj lokalno objedinjuje vrgorski kraj i makarsku rivijeru. Tako stanovništvo s područja Vrgorca može naručiti voće, povrće, med, maslinovo ulje, meso te prerađevine poput pekmeza, vina, likera i sličnih proizvoda. Izbor je zaista velik!

Mlijeko, sir, kobasice, slanine, buđole, kulinove seke i kuline naručite s Đakovačka eTržnica preko Facebook grupe, a sa Shumske farme naručite povrće, mlijeko, sir, jaja, med i domaću teletinu i junetinu.

Domaća svježa jaja, zelenu salatu, poriluk, krumpir, luk, mladi luk, kelj, celer, peršin, mrkvu, češnjak i tikve naručite s Facebook stranice Đakovačka eTržnica. Sličnu ponudu možete također naći na Svježe i domaće s virovitičke tržnice!Online tržnice!

Kupnju u Vukovarsko srijemskoj županiji obavite na Online tržnici.

Pripremite olovku i papir jer na osječkom području razvijena je online trgovina:

Popis OPG-ova i njihovih proizvoda nalazi se na stranicama Osječke tržnice kao i na Naruči2go.

E-ceker ima sve: od voća, povrća i njihovih prerađevina, sokova, ulja i vina, mesnih prerađevina, čaja i začina pa čak i domaće kozmetike.

Na Facebook stranicama Solidarna Eko Grupa Osijek možete pronaći uz ostale poljoprivredne proizvode domaći čisti kozji sir kao i s raznim okusima vlasac, češnjak, začinska paprika i feferoni.

U Špajzu kod Martine naručite gotovu domaću hranu skuhanu od zdravih sastojaka, a vinoteke, pizzerije, kebabe, hamburgere i ostale specijalitete iz otvorenih restorana naručite s platforme Dostava Osijek!

Ako ste u Dubrovniku skoknite do Trpeze i odaberite hoćete li voće i povrće ili gotovu domaću hranu.

U Splitu uz klasičnu ponudu voća, povrća i njihovih prerađevina, uz maslinovo ulje, vina i napitke možete naručiti i knjige i kuhinjske strojeve. Može? BioPlanet!

Na zadarskom području kliknite na Seljačku tržnicu zadarske županije i odaberite što Vam srce želi!

Rijeka se može podičiti svojim Zelenim Kastvom, Špajzom i Marikomercom!

U Puli posjetite Broskvu, a na ostalom području Istre Agenciju za ruralni razvoj Istre.

Za Zagreb i okolicu povrća, voća i ostalih namirnica neće nedostajati: Zeko – dostava voća i povrća domaćih OPG-ova  s certifikatima, iz Greencajga naručite organske namirnice, gluten free i veganske; iz ponude egzotičnog voća i ostalih proizvoda izaberite na Placu, kao i u Zdravom pinklecu u kojem možete nabaviti premium proizvode.

Svježe meso, suhomesnate proizvode i ostale delikatese nabavite u Mesnici Don Vito, a Gastro-Branimir nabavit će Vam premium proizvode svježe  meso (odreske), suhomesnate i različite začine, kojih nema u svakoj trgovini, dok u MMKantini uz premium mesa naručiti možete i ribu kao i na T.o. Svježa Riba gdje svakodnevno dopremaju svježu ribu s mora, dok premium plodove mora potražite na Fisheriji.

Zdravo za gotovo dostava cijeli tjedan isporučuje klasične trgovačke prehrambene i neprehrambene artikle za Zagreb, uz to, još od ponedjeljka do nedjelje opskrbljuju i pojedino prigradsko naselje.

Finoteka, Uberi ovo, eMerkato i Tvornica zdrave hrane  stranice su tvrtki koje dostavljaju proizvode raznih OPG-ova po cijeloj Hrvatskoj.

Odaberite ukusne namirnice i ostale proizvode i #ostanite doma!!!!!

NAPOMENA: PAZITE NA HIGIJENU! Prije što Vam dođe bilo kakva dostava, pripremite komad manjeg namještaja na koji će dostavljač ostaviti narudžbu koju donosi, kako namirnice ne bi završile na podu ili otiraču za cipele ispred ulaznih vrata!

spot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci