Video reportaža: Zagorje uz Women’s days by modniALMAnah i eno-gastro fantazije!

Ako još niste bili u predivnom Zagorju, vjerujte nam…otiđite čim prije! I upita li Vas netko što ima ovaj kraj za ponuditi, ima itekako puno! Upravo to otkrio je ženski dio ekipe Gric Grica na održanom 13. po redu putovanju  Women’s days by modniALMAnah!

Stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko ovog puta je za destinaciju svog projekta odabrala Zagorje, točnije Mariju Bistricu. Vidjeli smo i Općinu Konjščinu koja također ima svoju daleku povijesti i zanimljivosti koje se isplati vidjeti.

No ono što je najveća čar ovih divnih ženskih putovanja i druženja je cjelokupni program koji je Alma osmislila i koji uz nasmijane žene iz svih dijelova Hrvatske imaju priliku vidjeti i upoznati Hrvatsku na jedinstven način. Tako s Almom kroz razne radionice i prezentacije možete naučiti npr. kako se pripremaju štrukli ili izrađuju licitari u srcu Zagorja, ali i mnoge druge fantastične stvari! Uz turističke vodiče obilazite gradove i saznajete koliko je naša povijest interesantna, upoznajete ljude uz koje shvatite koliko vole ovu lijepu Hrvatsku, jer njeguju zanate prošlosti, a svoje znanje i vještine nesebično dijele s posjetiteljima…

Jedna sudionica koja je uz Women’s days by modniALMAnah odlučila vidjeti sva mjesta na kojima još nije bila, odlično je opisala Almina putovanja: “Meni je ovo putovanje bilo najbolje do sad!” I to je točno! Jer svako putovanje s Almom je fantastično iskustvo!

Pogledajte našu video reportažu s ovog prekrasnog putovanja! Saznajte što sve u Zagorju možete vidjeti!

Drage žene, želite li upoznati našu lijepu zemlju, projekt Women’s days by modniALMAnah odličan je izbor! Povedite svoje prijateljice, sestre, majke…. zaboravite na stres, opustite se i prepustite Almi da Vas vodi kroz lijepu Hrvatsku!

O ovom putovanju objavili smo i članak  pa ako još niste, možete pročitati što smo sve u Zagorju vidjeli, naučili, kušali… Zagorje je predivno! Dođite!

Tekst/video: Gric Gric

Pratite obavijesti o sljedećem održavanju PLAVOG CEKERA

spot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci