Ususret Vinistri!

Poreč će od 11. – 13. svibnja biti dobro znano mjesto okupljanja ljubitelja vina, maslinovog ulja, rakije, ali i odlične tradicionalne hrane!

VINISTRA izložba vina i vinarske opreme regionalna je i međunarodna izložba istarskih vina i opreme za vinogradarstvo i vinarstvo. Najdugovječnija izložba ovog tipa već se tradicionalno održava u Poreču i svake godine sve većim interesom potvrđuje svoj značaj.

Izložba se sastoji od ocjenjivačkog i izlagačkog dijela, a osim vina na Vinistri se ocjenjuju maslinova ulja i rakije. Tijekom trajanja izložbe više tisuća ljubitelja vina kuša i istražuje vinski svijet Istre, a na popratnom gastronomskom kutku izložbe, Vinistra Gourmetu, posjetitelji mogu kušati razne delicije domaćih i svjetskih chefova sljubljene s vinima naših izlagača.

Ovogodišnje ocjenjivanje je završeno i na ovom linku se mogu vidjeti rezultati: http://vinistra.com/StranicaRezultati.aspx?sid=1821

Svečana dodjela medalja, diploma i oznaka IQ održati će se u srijedu 09.05.2018. u hotelu Laguna Parentium u Poreču s početkom u 18:00 sati.

Konstantno povećanje broja uzoraka autohtonih sorti pristiglih na ocjenjivački dio izložbe, sve viša razina kvalitete prosječnog uzorka vina na ocjenjivanju i svake godine poneko novo ime nagrađeno od stručnog žirija potvrda su da Istra neprestano napreduje u kvaliteti vina te se potvrđuje kao top eno-gastronomska destinacija!

I zbog svega navednog, svakako se vidimo u Poreču na Vinistri!

Više o Vinistri pogledajte na linku:: http://vinistra.com/

Pratite obavijesti o sljedećem održavanju PLAVOG CEKERA

spot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci