U Crikvenici traje Experience Crikvenica – doživite spoj rekreacije i gastronomije

Prošli je vikend u Crikvenici započeo „Exprience Crikvenica“, projekt u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice kojim se promoviraju outdoor aktivnosti na našoj rivijeri, opuštajući wellness programi u hotelima i zdravstvenim institucijama te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima.

Ovogodišnji proljetni „Experience Crikvenica“ trajat će od 22. travnja do 14. svibnja. Prva sportsko – rekreativna aktivnost bila je nordijsko hodanje Ljubavnom cesticom pod vodstvom Kluba za športsku rekreaciju „Gorovo“ iz Opatije, a svi posjetitelji u centru grada mogli su kušati tradicionalni specijalitet – fritaju od šparug i jaja te se rasplesati uz glazbeno-zabavni program.

Posjetitelji crikveničke rivijere tako će svake subote za vrijeme trajanja „Experiencea“ moći sudjelovati u sportsko-rekreativnim programima pod vodstvom stručnjaka. Već ove subote, 29. travnja, na rasporedu je proljetna biciklijada „Kroz Rivijeru Crikvenica“ pod vodstvom Biciklističkog kluba „Crikvenica“. Ruta je vrlo jednostavna – iz centra Crikvenice kreće se uz more prema Selcu do uvale Slana, zatim slijedi povratak u Crikvenicu te uz Dubračinu do Triblja, gdje je planirana okrjepa.

Start se očekuje u 10.00 sati na Trgu Stjepana Radića. Prijaviti se možete putem maila [email protected] ili, ako ste gost hotela, na recepciji. U slučaju vremenskih neprilika, aktivnosti se otkazuju.

Također, naši vrsni kuhari u odabranim restoranima pobrinut će se za vaše gastronomsko putovanje kako biste uživali u zdravim menijima od nekoliko sljedova po promotivnim cijenama tijekom trajanja „Experience Crikvenica“. Ugostiteljski objekti koji su uključeni u projekt su restorani hotela „Esplanade“, „Miramare“, „Crikvenica“, „Marina“, konobe „Karoca“, „Ulika“ i „Riva“ te restoran „Kantunić“.

Kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma bio još intenzivniji, zdravstvene će ustanove Rivijere Crikvenica, kao i wellness odjeli odabranih hotela, imati posebnu ponudu tretmana i usluga. Sve detalje i novosti vezane uz navedene programe možete pronaći na www.rivieracrikvenica.com i Facebook stranici Crikvenica – Croatia.

Dopustite da vam Rivijera Crikvenica ovo proljeće učini još ljepšim, zdravijim i radosnijim. Čekamo vas!

Izvor: Turistička zajednica Grada Crikvenice

foto: TZG Crikvenica

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci