KUHAR TRAŽI POSAO U STRUCI !!!

Nadopuna na ovaj oglas od prije 2 godine. Sada uz otvorenu tvrtku Jelovnik j.d.o.o. prodajem oglasni prostor na stranicama portala za gastronomiju Gric gric, održavam kulinarske radionice, priređujem svadbe i ostale svečanosti, te radim konzalting u ugostiteljskim objektima

tj. svojim dvadesotogodišnjim iskustvom predlažem i poučavam zaposlenike u ugostiteljstvu da bi što prije i temeljitije odrađivali dnevne zadatke koje moraju ispunjavati da bi posao tekao što brže i “bezbolnije”.

092 1389 122   ZOVITE!

Trenutno nisam u radnom odnosu, jer sam na čekanju radi izbijanja pandemije koronavirusa, ali i ovom stranicom ispunjavam vrijeme čekanja! Stranica je  osmišljena tako da pomogne ljudima u idejama i kulinarskim procesima ukoliko ih nisu još upoznali…..

Najviše volim raditi topla i hladna predjela, tjestenine i rižota, sve vrste mesa , umake, priloge uz njih. Kombiniram različite namirnice sa kombinacijama začina sa dosta kuharskih tehnika.

Moje ime je Bojan Hohnjec i imam 47 godina, a u kuhinji sam ‘proveo’ zadnjih 20-ak godina. Radno iskustvo stekao sam radeći kao kuhar u nizu renomiranih zagrebačkih restorana i hotela od kojih bi istaknuo LR (Lopatny) u Palmotićevoj ulici; trattoria i pizzeria Canzona u Švearovoj ulici; konoba Mašklin i lata u Hebrangovoj ulici;  trattoria Fellini u Savskoj ulici; restaurant Gustek na Tomislavovom trgu; cattering Zlatna zvona; Dublin pub na Maksimirskoj cesti;Hole in one pub u ulici Stara Vlaška; hotel Westin na Savskoj cesti; konoba Burin u Heinzelovoj ulici, ljetna sezona na turističkom brodu “Gradina 1”, te “Harbor” u Zadru, Restorani Rustica.

I ovom prilikom htio bih da mi se jave potencijalni poslodavci, u nadi da poslovno surađujemo. Hvala!

 

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci