KUHINJA ZNANJA: Dvije radionice zdrave prehrane za trudnice i mame u splitskom ŠKMER-u

Želite li dobiti korisne, lako primjenjive smjernice o svojoj prehrani tijekom trudnoće te prehrani djeteta u prvoj godini života, pred vama je radionica nutricionistice dr. sc. Vesne Bosanac i udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER).

Na radionici koja se održava u sklopu EU projekta Kuhinja Znanja (UP.02.3.1.03.0137.) 16. veljače u splitskoj ŠKMER Kuharskoj Akademiji, doznat ćete kako koncipirati nutritivno kvalitetne jelovnike kroz različite faze trudnoće s ciljem očuvanja svog zdravlja te normalnog razvoja nerođenog djeteta.

Posebna pažnja posvetiti će se uvođenju novih namirnica u prehranu najmlađih kako bi im to bio jednostavan i prirodan prijelaz, a roditeljima nezaboravno, pozitivno iskustvo. Vesna i chefovi SKMER-a će vas uputiti koje namirnice odabrati, kako jelovnik obitelji vrlo lako prilagoditi potrebama trudnica i male djece, te kako za stolom stvoriti pozitivno ozračje.

ŠKMER-ov chef Željko Neven Bremec

„Doznat ćete brojne korisne savjete kako premostiti svakodnevne izazove u prehrani male djece, a sve s ciljem zadovoljavanja njihovih energetskih i nutritivnih, normalnog razvoja i napredovanja te u konačnici stvaranja dobrih prehrambenih i životnih navika. Uz teorijski dio, ove ŠKMER-ove radionice će vas na praktičnim primjerima podučiti kako pripremiti nutritivno kvalitetne, a nadasve ukusne obroke za trudnice i malu djecu“ – poručila je nutricionistica Bosanac.

PRIJAVE: 099 319 89 61, [email protected]

ONLINE PRIJAVAhttps://skmer.hr/radionica-za-trudnice-i-mlade-mame/

Izvor: ŠKMER

foto: ŠKMER

Pratite obavijesti o sljedećem održavanju PLAVOG CEKERA

spot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci