Hotel Ola i restoran BLACK PEPPER

Jelovnik Black Pepper restorana sastavljen je od posebnih specijaliteta koji će oduševiti svakog gosta.

Ovaj boutique hotel je prvenstveno namijenjen individualnim gostima koji čine 80% klijenata. Uz jedinstveni spoj odmora, aktivnosti za tijelo i um te prirodnih ljepota hotel Ola svoju filozofiju temelji na koncept životnog stila koji omogućava suvremen život u skladu s prirodom. U sklopu hotela nalazi se i restoran Black Pepper koji pruža posebno, možemo reći, jedinstveno gastro iskustvo.

Hotel Ola se nalazi u neposrednoj blizini međunarodne zračne luke Split i centra grada Trogira. U vlasništvu je zagrebačkog arhitektonskog studija XXL te je djelomično financiran fondovima Europske unije. Uz odmorišni turizam razvija zdravstveni i kongresni turizam te promiče aktivno i zdravo življenje, s posebnim naglaskom na autohtonu zdravu kuhinju.

Različita inovativna rješenja su integrirana u projekt: krovni infinity bazen, parkirne platforme, a sam objekt je djelomice ukopan u brdo te sve sobe gledaju na more.

Hotel ima pedeset soba (standard, superior i suites sobe) od kojih svaka ima prekrasan pogled na jadransko more. Uz pogled koji oduzima dah, sve sobe su opremljene vrhunskim švicarskim madracima ELITE beds oznake EU label koji jamče kvalitetan odmor. Dodatnu hotelsku ponudu čine: wellness, unutarnji i vanjski infinity bazen, paleo/LCHF restoran, konferencijska dvorana, garaža, električni automobil s električnom stanicom za punjenje, skuteri, bicikle, fitness, spa..

Cjelokupna ponuda temelji se na oporavku, povratku energije i okretanju zdravom načinu života, a osnova je u Paleo/LCHF prehrani u kojoj se iskustvo obroka pretvara u lekciju života.

Šefica kuhinje hotelskog restorana Black Pepper, gđa. Ružica Jukičić koristi sezonske svježe lokalne namirnice od kojih su neke uzgajane upravo u hotelskom vrtu. Restoran je otvoren i za vanjske goste te je idealan za privatna ili poslovna okupljanja uz neodoljive gastronomske delicije.

Dakle, uz povijesni grad Trogir (pod zaštitom UNESCO-a) gostima je na raspolaganju šetanja okolnim malim životopisnim mjestima. Njihov krajobraz gotovo je već stoljećima nepromijenjen te je destinacija hotela Ola jedinstvena zbog svoje očuvanosti u ovom dijelu Mediterana i Europe.

A la carte jelovnik Black Pepper restorana sastavljen je od uistinu posebnih specijaliteta koji će oduševiti svakog gosta. Uz jedinstvene recepte temeljene na paleo, odnosno izvornoj/LCHF prehrani, gostima s ponosom ubiru i rado pripremaju začinsko bilje ubrano iz Olinog vrta te se mogu pohvaliti jelima spravljenim od autohtonih i domaćih namirnica lokalnog stanovništva.

Ružica Jukičić, chefica Black Pepper restorana, souschefica Marijana Abaza, na ovogodišnjem Biseru mora osvojile su zlato u timskom natjecanju kuhara, kuhajući jela koja se nalaze u ponudi restorana.

Zahvaljujući G.E.T. Reportu i mi smo imali prilike kušati dio ponude Black Pepper restorana. Naš meni bio je sljedeći:

* Trogirski Barel – krema od rajčice, koromač, dimljeni goveđi jezik, srdela u bademima, motar

* Krem juha od cvjetače – biskvit od cvjetače,hrskava panceta

* Raviol – home made raviol punjen raguom patke, pačji veloute, smokva u pošipu, hrskava kadulja

* Hrskavo i mirisno – hrskavi crni orzot od sipe, file dimljene orade, krema od češnjaka

* Ola Rustika – biskvit od rogača, tostirana kravlja skuta, džem naranče i smokve, umak od opuncije


Odlučite li kušati gastronomske specijalitete u Hotelu Ola i njegovom savršenom restoranu, vjerujemo kako ćete biti oduševljeni baš kako smo i mi bili. Uz prekrasan pogled, mir i more, svaki doživljaj ovdje je više nego poseban!

Više informacija: www.hotelola.hr

Posebnu ponudu hotela čine:

* Jedinstveni paleo/LCHF friendly restaurant (kuharske radionice)

* Energy Clinic programi (Energy clinic detox, Inner balance, Elite power sleep, Power weight loss, Paleo LCHF program)

* Adrenalinsko jedrenje na regatnoj jedrilici Ola sa instruktorom, skiperom Toniem Bulajom

* Izleti u prekrasnoj okolici (Split, slapovi Krke, Plitvička jezera, rafting, kušanje vina, izleti brodom na dalmatinske otoke, najam skutera – 125cc, ture i izleti prilagođeni individualnim potrebama i željama gostiju….)

* Napoleonov put ili cesta zdravlja u blizini hotela

* Besplatan prijevoz električnim automobilom do obližnje plaže ili do stajališta taxi broda

* Tečaj ronjenja i posjet podvodnom muzeju u blizini hotela

* Quado adventures adrenalinska vožnja

spot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci