Zadnjeg dana festivala Grand Gourmet zadarski barmen tijekom pripreme koktela zaprosio djevojku

Zadranin Ante Butić tijekom natjecanja za najboljeg barmena Grand Gourmeta stigao je i zaprositi djevojku. U Split je stigao natjecati se u pripremi aperitiva i long drinka.

Četiri je čaše svoga aperitiva proslijedio žiriju, a petu i posljednju poslao djevojci koja je sjedila u gledalištu – Iki Srdelić. Na čaši je pisalo “Samo reci da“, a uz aperitiv stigao joj je i prsten. Ika je pristala je udati se za zadarskog barmena i ugostitelja s kojim je u vezi dvije i pol godine.

“Dugo sam to planirao, a učinilo mi se idealnim da je zaprosim tijekom natjecanja. Mislim da je jako dobro reagirala jer je ostala na nogama. Ni hitna nije trebala doći – našalio se Butić.

Ante je predsjednik udruge Back 2 basic koja okuplja zadarske djelatnike u ugostiteljstvu, a bavit će se edukacijom barmena, barista i konobara.  Ante se često natječe u pripremi koktela i veliki je zaljubljenik u svoj posao.

Na lanjskom Grand Gourmetu osvojio je treću nagradu, a ove godine došao je u Split okušati se s 20 kolega, vrhunskih barmena, a usput i zaručiti. 🙂

“Doveo me u Split da mu dam podršku na natjecanju, a stvarno nisam očekivala da će se ovo pretvoriti u prošnju. Šokirao me! Napravio je koktele i kod petog, posljednjeg, stavio je prsten koji ja nisam vidjela. Djevojka koja nosi koktele žiriju, tu je čašu s prstenom donijela meni. Nisam shvatila o čemu se radi dok nisam vidjela da pored čaše stoji prsten, a na njoj natpis “Samo reci da”.

Dakako, rekla sam – da!” – prepričala nam je Iva.

ŠKMER

Pratite obavijesti o sljedećem održavanju PLAVOG CEKERA

spot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci