Uključite se u savjetovanje o Nacrtu prijedloga Strateške studije utjecaja Strategije biogospodarstva na okoliš i Nacrtu prijedloga Strategije biogospodarstva

Javno izlaganje o Nacrtu prijedloga Strateške studije utjecaja Strategije biogospodarstva do 2035. na okoliš i Nacrtu prijedloga Strategije biogospodarstva do 2035., održat će 14. prosinca, 2023. godine, s početkom u 10:00 h, u Velikoj dvorani, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb.

Tijekom trajanja savjetovanja javnosti će biti omogućen javni uvid u Nacrt prijedloga Strateške studije utjecaja Strategije biogospodarstva do 2035. na okoliš i Nacrt prijedloga Strategije biogospodarstva do 2035. putem mrežnih stranica Ministarstva na poveznici te putem središnjeg državnog portala e-Savjetovanja.

Javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Strateške studije utjecaja Strategije biogospodarstva do 2035. na okoliš i Nacrtu prijedloga Strategije biogospodarstva do 2035., održava se u razdoblju od 30. studenog do 30. prosinca 2023. godine, u organizaciji Ministarstva poljoprivrede, Ulica grada Vukovara 78, 10 000 Zagreb.

Na javnom izlaganju bit će prisutni predstavnici Ministarstva poljoprivrede i predstavnici izrađivača Strateške studije, koji će neposredno davati odgovore i raspravljati o pitanjima, koja će tom prilikom postavljati uključena javnost.

Prijedlozi, mišljenja i primjedbe javnosti također se mogu dostaviti i u pisanoj formi, na adresu: Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za poljoprivrednu politiku, EU i međunarodnu suradnju, Ulica grada Vukovara 78, 10 000 Zagreb ili na e-adresu [email protected] zaključno s posljednjim danom Javnog savjetovanja.

Svi prijedlozi, mišljenja i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i čitko pisani, neće se uzeti u obzir.

Izvor: Ministarstvo poljoprivrede

Pratite obavijesti o sljedećem održavanju PLAVOG CEKERA

spot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci