Dođite na AgroAdvent – Domaći proizvodi i humanitarni karakter sajma kao najbolja pozivnica!

Osmi po redu Božićni sajam, poznat kao AgroAdvent, obilježit će se na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 14. prosinca. Za organizaciju je zadužen Klub studenata Agronomskog fakulteta uz pomoć studentskog zbora i ostalih udruga s fakulteta te ima humanitarni karakter – sav prikupljen novac namijenjen je podršci Crvenim nosovima.

Sajam će biti prilika za studente i OPG-ovce da predstave svoje proizvode, stoga će posjetitelji imati priliku vidjeti raznoliku paletu domaćih proizvoda i radova lokalnih proizvođača.

Tako vas na AgroAdventu očekuje bogata ponuda tradicionalnih božićnih ukrasa, rukotvorina i suvenira, koje su pažljivo izradili talentirane studentice i student Agronomskog fakulteta. Također, bit će izloženi i domaći proizvodi poput meda, pekmeza, maslinovog ulja, kuhanog vina, kolača i drugih slastica, koji su pripremljeni s puno ljubavi.

Ovaj događaj također predstavlja i priliku da podržimo studente i njihov trud i rad. Kao i svake godine do sada i ovaj AgroAdvent bit će humanitarnog karaktera gdje će se prikupljati za pomoć potrebitima kako bi ovog Božića stavili osmjeh na njihova lica! Ovogodišnji AgroAdvent podržava udrugu Crveni nosovi.

8. AgroAdvent će se održati u četvrtak, 14. prosinca s početkom u 10 sati, u VI paviljonu Agronomskog fakulteta. Sajam je otvoren do 18 sati.

AgroAdvent pruža priliku za božićno druženje, podršku lokalnih proizvođača i priliku za doprinos humanitarnom cilju. Divno!

Vidimo se!

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci