U Zagrebu otvorena nova prodavaonica “Mlinara”

U Zagrebu je na križanju Ulice grada Vukovara i Miramarske na atraktivnoj poziciji, otvorena nova prodavaonica “Mlinara” pekarskih i popratnih proizvoda ove 118 godina stare tvrtke.

U Mlinaru su razvili potpuno novi koncept prodajnih mjesta i obogaćenih asortimana na čak šesnaest lokacija u Hrvatskoj ove godine u Zagrebu, Poreču, Zadru, Šibeniku, Splitu, Biogradu na moru, Varaždinu, Kutini, Bolu na Braču i Požegi. U tome im je pomogla renomirana agencija za arhitekturu i dizajn “Brigada” sestrinska tvrtka naše najpoznatije dizajnerske agencije Bruketa&Žinić& Grey.

U novim Mlinarevim prodavaonicama razmišljalo se i uspjelo u većoj protočnosti i praktičnosti. Tako je u dijelu “ON THE GO” predviđena prodaja proizvoda namijenjenih odmah za konzumaciju, primjerice muffini i neizbježna “Coffe to go” a u dijelu “TAKE HOME” su najvećim dijelom proizvodi koji se kupuju i kasnije konzumiraju kod kuće.

Istraživanja tržišta potvrđuju da potrošači u današnje vrijeme sve više traže uravnoteženu prehranu u cilju jačanja imuniteta i unapređenja zdravlja, a istovremeno brinući o higijeni proizvoda koje kupuju. U asortiman su uvršteni novi cjeloviti i zdravi proizvodi poput proteinskih krekera sa sjemenkama, integralni keksi različitih okusa, jogurt musli sa šumskim voćem. U takvu novu ponudu odlično se uklapaju Premium funkcionalni sokovi od 100% prirodnih sastojaka u četiri ukusne kombinacije. Također su na tržištu nova pojedinačna pakiranja proizvoda označenih color codovima i prozorom s prednje strane kako bi kupci mogli vidjeti i raspoznati svoje omiljene proizvode koji prate načela održivosti i zaštite okoliša.. U novim prodavaonicama, kojih bi do kraja godine moglo biti još desetak, omogućava se i self-service zona koja omogućava brzo kretanje bez nepotrebnog zadržavanja u zatvorenom prostoru.

Želeći svojim kupcima osigurati vrhunsku kvalitetu Mlinar posluje s respektabilnim domaćim proizvođačima sirovina i dobavljačima. Time osigurava izvrsnost u lancu opskrbe dodatno podržavajući hrvatsku proizvodnju. Proizvodni procesi su strogo kontrolirani.Ujednačenoj kvaliteti, sigurnosti i okusu doprinose i integrirani sustavi upravljanja kvalitetom prema zahtjevima normi: ISO 9001, IFS Food, HACCP, HALAL, KOSHER. I tako su se nekadašnje prodavaonice nekoliko vrsta kruha i peciva pretvorile u specijalizirana mjesta gdje svoje namirnice mogu pronaći i nutricionisti i svi drugi pobornici zdrave hrane, procesa koji raste iz godine u godinu.

U hrvatskoj pekarskoj industriji Mlinar je najveća kompanija na tržištu s više od dvije tisuće zaposlenih, godišnje proizvedu više od 170 milijuna proizvoda s oko 36 milijuna posjeta kupaca. Mlinar ima više od 220 prodavaonica i 29 Mlinar franšiza po Europi.

tekst/slike:Vjekoslav Madunić

spot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci