Wine EnoGASTRO Vip Event

Ususret Međunarodnoj konferenciji vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca.

Vip Event održati će se i sedmu godinu zaredom! Tijekom ožujka, Ricerca Mercato organizira ovaj eno-gastronomski događaj u gradovima diljem hrvatske obale i u hrvatskom glavnom gradu.

I ove godine organizator je odabrao istih pet vrhunskih eno-gastronomskih destinacija kao i lani a datumi i hoteli su:
–  Rijeka (01.03.- Hotel Bonavia Plava Laguna)
– Novigrad (03.03.- Hotel Rivalmare & Centar za manifestacije i kulturu CMIK)
– Split (15.03.- Hotel Amphora)
– Zadar (17.03.- Falkensteiner Hotel & Spa Iadera)
– Zagreb (29.03.- Hotel Antunović).

Cilj ovih događanja je edukacija ljudi zaposlenih u ugostiteljskim i turističkim djelatnostima s ciljem povećanja njihovg znanja i poboljšavanja kvalitete usluge. Gosti će moći prisustvovati radionicama i edukacijma koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i barista kao što su Mira Šemić, Jure Andrijašević, Sanja Krmpotić i drugi.

Osim educiranja, cilj ovog događanja jest i povezivanje lokalnih proizvođača s ljudima iz HoReCa sektora. Gosti će imati priliku upoznati se s lokalnim i regionalnim proizvođačima te dogovoriti s njima buduću suradnju. Pošto je ovaj događaj namijenjen isključivo ljudima iz HoReCa sektora, ulaz i sudjelovanje na edukacijama potpuno su besplatani – sve s ciljem povećavanja kvalitete usluge i ponude hrvatskog turizma i ugostiteljstva.

Ovaj vrlo kvalitetni projekt ima važnu potporu od Hrvatske turističke zajednice, od domaćina – županija, gradova i njihovih turističkih zajednica i poneka županijska obrtnička komora a pokrovitelji su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.

Izvor: Ricerca Mercato

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci