Wine EnoGASTRO Vip Event – Pridružite se projektu u Splitu i Zagrebu

Ovoga tjedna nastavlja se ovogodišnja turneja Wine EnoGastro VIP Evenata!

Nakon fantastičnog otvaranja u Rijeci i Novigradu, ovaj hvalevrijedan projekt stiže i u nešto južnije gradove Hrvatske. Hotel Amphora u Splitu (15.3.) te zadarski Falkensteiner Hotel & Spa Iadera (17.3.) ugostiti će Međunarodnu konferenciju vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca – event namijenjen ugostiteljima, hotelijerima, vinarima, gastronomima i ostalim srodnim zanimanjima. Posljednji iz ovogodišnje serije evenata održati će se u Zagrebu, u Hotelu Antunović, 29. ožujka.

Posebnost događaja ogleda se u činjenici da je organizator i u 2023. godini u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima svojim uzvanicima omogućio potpuno besplatno sudjelovanje:

· besplatan ulaz za uzvanike,

· besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova),

· besplatne degustacije, predavanja, radionice i edukacije,

· besplatne enogastronomske edukacije i prezentacije (ograničen broj uzvanika).

Organizator autentičnih događaja, agencija Ricerca Mercato, kao cilj manifestacije ističe poslovno povezivanje lokalnih proizvođača raznovrsnih proizvoda i delicija s ugostiteljsko turističkom strukom te edukacija i podizanje kvalitete usluge. Najbogatiji program dosad donosi mnoštvo predavanja, radionica i edukacija namijenjenih radnicima i menadžerima iz HoReCa sektora koji žele ulagati u svoje znanje i poslovni razvoj. Dakako, posjetioci će također moći uživati u druženju te degustaciji raznovrsnih vina, pjenušaca, likera, rakija, gastro proizvoda te mnogočega drugog.

Tradicionalno izvrstan sastav govornika i ove je godine neizostavni dio Wine EnoGastro VIP Evanata. Shodno reakcijama i povratnim informacijama gostiju iz Rijeke i Novigrada, tematika radionica nikada nije bila bolja! Oduševljeni posjetioci nisu mogli izdvojiti top 1 – pa čak niti top 3 radionice u iznimnoj konkurenciji te se tako na svakoj edukaciji tražila stolica više!

Ovaj vrlo kvalitetan projekt ima veliku potporu Hrvatske turističke zajednice, županija domaćina – Splitsko-dalmatinske i Zadarske županije i njihovih turističkih zajednica, zatim grada Zadra, turističke zajednice grada Splita, Obrtničke komore Zadarske županije a ppkrovitelji projekta su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede i Grad Split.

Više informacija o samom događaju, programu i predavačima možete pronaći na web stranici https://www.dantes.biz/ i na društvenim mrežama organizatora Wine EnoGASTRO Vip Eventa.

Prijave za sve aktere HoReCa sektora (restiratere, holtelijere, ugostitelje, veleprodaju i distribuciju pića,..) za besplatno sudjelovanje na konferenciji primaju se isključivo na [email protected]

Izvor: Dantes

Pratite obavijesti o sljedećem održavanju PLAVOG CEKERA

spot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci