U roku odmah – PAN dijeli 3.615 nagrada u pet mjeseci!

PAN je održao zanimljiv event na zagrebačkom hipodromu u sklopu kojeg je predstavljena nagradna igra “U roku odmah” u kojoj potrošači svakih sat vremena mogu osvojiti nagradu! Nagradna igra trajat će pet mjeseci i podijeljena je u tri kola. Sve o nagradnoj igri može se vidjeti na stranici www.urokuodmah.com.

No, kako predstavljanje nagrade igre ne bi bilo uobičajeno i event kao takav već viđen, PAN se doista potrudio kako bi cijelu priču “začinio” vožnjom helikopterom! Naravno, i ovdje je bilo riječi o nagradnjoj igri pa su oni sretniji imali prilike uživati u pogledu na Zagreb iz ptičje perspektive! Zaista fantastično iskustvo!

Do daljnjeg…uživajte u PAN pivu i igrajte nagradnu igru jer su nagrade više nego dobre! Nagrada prvog kola je kamper Hymer Ayers Rock!

“Želimo da naši dobitnici glavnih nagrada cijeli život pamte ovu nagradnu igru. Ne samo po sjajnoj nagradi koju su osvojili, već i po iskustvu koje im je njihovo omiljeno Pan pivo omogućilo”, – poručili su iz Carlsberg Croatie. I zato  igrajte!!

Pratite obavijesti o sljedećem održavanju PLAVOG CEKERA

spot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci