Stiže nam drugo izdanje Vinograda s pogledom! Bolfan Vinski Vrh Vas očekuje!

Zaboravite na radni tjedan iza sebe i prigrlite vikend u jednom od najljepših zagorskih vinograda – Bolfan Vinski Vrh u petak 19. svibnja 2023. od 17 sati.Drugo izdanje Vinograda s pogledom za vas organizira Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije.

U ovom drugom izdanju okupljamo se na Bolfan Vinskom vrhu s ciljem da uživamo u izvrsnim vinima naših zagorskih vinara, isprobavamo i kušamo vina s posebno osmišljenom gastro ponudom i to sve s prekrasnim pogledom na zagorske brege.

Svoja vina predstavlja 14 renomiranih zagorskih vinara: Vuglec breg, Vinarija Petrač, Vinarija Sever, Vinarija Bodren, Vina Zdolc, Prekratić Vino, Vina Petrišić, Vinarija Grozaj, Vinarija Kota, Vinarija Micak, Vina Petrovečki, Vinarija Kopjar i naravno domaćini, Bolfan Vinski Vrh.

Prekrasan pogled na Bolfan vinariju i vinograde.

Bit će to popodne s raznim iznenađenjima, a za potpuno sljubljivanje i uživanje pobrinut će se DJ i sponzor Jamnica plus d.o.o..

Budite i Vi dio ove nove priče koja će putovati po Zagorju i uz koju ćete se upoznati s vinarijama Zagorja kroz sva osjetila. Vina i zagorski bregi tu su da bi se u njima uživalo…

Spojite jedno s drugim, ugodno s korisnim, ukusno s predivnim, vina s ugledom i vinograde s pogledom te pronađite idealnu mjeruza uživanje u Hrvatskom zagorju.

Više o događaju pročitajte u poveznici: https://vinogradispogledom.visitzagorje.hr

Detalji:

Gdje: Bolfan Vinski VrhDatum: 19.5.2023.Vrijeme: 17.00 do 23.00 sataCijena: 30,00 € po osobi – kušanje vina i gastro ponuda uključeni u cijenu (kotizacija za čašu 10,00 €).

Rezervirajte svoje mjesto: [email protected]

Požurite jer je broj osoba ograničen! 😉

PR

foto: Arhiva Bolfan Vinski Vrh

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci