diWine bar slavi prvi rođendan – Dođite na radionicu o vinu, svirku i showdance uz promo cijene vina i ukusne plate

Omiljeno okupljalište zagrebačkih vinoljubaca slavi prvi rođendan. Ako se i sami ubrajate u štovatelje Bakhove kapljice, tada nikako ne smijete propustiti diWine ponudu koju su za Vas pripremili slavljenici.

Osim uobičajenog uživanja u ugodnom ambijentu, velikog izbora vina na čaše baziranom na autohtonim sortama i domaćim boutique vinarijama te finim platama, rođendanski tjedan stimulirat će i vaša ostala čula – uz super popuste. 🙂

Trodnevno rođendansko slavlje započinje u četvrtak, 14. rujna radionicom Vino za početnike koja je za ovu slavljeničku prigodu spuštena za čak 50%. Prilika je to da za samo 19 EUR po osobi naučite osnove o vinu i pritom se dobro zabavite. Radionica predstavlja i originalan poklon – stoga na nju slobodno povedite dragu osobu. Prijaviti se možete putem maila [email protected].

U petak, 15. rujna očekuje vas živa svirka, a u subotu 16. rujna spektakularan nastup talentirane plesačice Warise Lie, koja će publiku očarati orijentalnim plesom, firedanceom i charlestonom. Sva tri rođendanska dana u ponudi je rođendanska kombinacija butelja + plata za 44 EUR.

diWine bar pratite na društvenim mrežama https://web.facebook.com/DiWineProjectCroatia, https://www.instagram.com/diwine_project/ te na webu www.diWine.com.hr , a za rezervaciju stola uputno je poslati WhatAapp poruku na broj 0916464684.

Živjeli!

I naravno, vidimo se u diWine baru!

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci