Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda Sinj 2023.

Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda ‘Sinj 2023.’ održat će se 31. ožujka i 1. travnja 2023. godine u hotelu Alkar u Sinju. Svečano otvorenje sajma je u petak, 31. ožujka u 11,30 sati.

Sajam organizira Poduzetnički centar Sinj, u suradnji s Gradom Sinjem i Splitsko- dalmatinskom županijom, a HGK – Županijska komora Split pruža dugogodišnju podršku ovoj manifestaciji koja doprinosi promociji te unapređenju kvalitete pršuta i tradicionalnih domaćih proizvoda.

Sajam je mjesto izlaganja, plasmana i promocije pršuta, trajnih suhomesnatih proizvoda i ostalih delicija s područja Dalmacije, Like i Slavonije, a osim izlagačkog, nudi i bogat edukativni te kulturno-umjetnički program.

U sklopu manifestacije održat će se niz radionica s aktualnim temama iz područja poljoprivrede, gospodarstva, turizma, EU projekata. Također će se, između ostalog, prezentirati značajni turistički sadržaji Sinja i Splitsko-dalmatinske županije, tradicijski običaji, gastronomija i rukotvorine te izrada gastro delicija sinjskog područja.

Više informacija je u programu manifestacije ovdje

Izvor: HGK

foto: Gric Gric

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci