Kad nemate ideju što kuhati – YouTube Gric Gric s više od 200 video recepata može Vam pomoći!

Varivo od leće s tikvicama, zapečena piletina s porilukom, umak od cikle, pečena patka, kolač s mrkvom i đumbirom, samo su neke od naših ideja koje možete pronaći na YouTube kanalu Gric Gric!

Mnogi od Vas pratili su naš desetogodišnji rad na YouTube kanalu thebojanh1, koji je kako smo već pisali u studenom hakiran. Izgubili smo preko 5 milijuna pogleda, sve video recepte…  Do danas nam YouTube nije suvislo odgovorio, osim prepiske koju vodimo s ljudima robotima. No, dok se oni ne pokrenu, mi smo sve ponovno pokrenuli još oko Božića i postavili na novi kanal koji se sad zove Gric Gric.

Put do tih 5 milijuna pregleda je dugačak, a treba skupiti i 1000 pretplatnika kako bi naš rad dobio i malu financijsku podršku…Pratite nas, ako se još niste pretplatili na naš kanal, učinite to (Subscribe) i budite informirani što i kako kuhati. Za Vas klopu priprema profesionalni kuhar! I da, pretplata je potpuno besplatna!! 🙂

Neka i Vaši najmlađi uživaju u gastro čarolijama. Naš Mali šef sad je već veliki znalac i gurman! Naše recepte i eno-gastro novosti pratite i na www.gric-gric.com!

Dobar tek želi Vam Gric Gric ekipa! Sve video recepte možete pogledati na YouTube Gric Gric

 

Pratite obavijesti o sljedećem održavanju PLAVOG CEKERA

spot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci