Revolucija u oralnoj njezi- upoznajte Ben&Anna paste za zube!

Po kojem principu birate pastu za zube? Vjerujete li reklama ili deklaracijama na proizvodima? Ukoliko je odgovor broj dva čitajte dalje! Njemački beauty brend Ben&Anna predstavljaju neodoljive paste za zube koje dolaze u staklenim pakiranjima.

Revolucija u oralnoj njezi tako se dogodila kad su na tržište predstavljene eco friendly paste za zube u staklenkama. Dolaze u dvije varijante- White & Black a na vama je da odaberete sastav ljekovitog bilja kojim želite njegovati svoju usnu šupljinu! Važno je napomenuti da sve Ben&Anna paste za zube sadrže blagotvorne sastojake iz prirode. Osim što se radi o certificiranoj prirodnoj i veganskoj kozmetici, ambalaža svih proizvoda u potpunosti je bez plastike.

White ili Black?

White pasta za zube sadrži dragocjenu kadulju te dovoljno vitamina A i antioksidansa koji štite usnu šupljinu od karijesa i slobodnih radikala. Ono što je posebno je enzim ananasa kojem je zadatak izbijeliti vaše zube.

Ben & Anna Black pasta za zube s aktivnim ugljenom ne samo da sprječava žute naslage na zubima, već nudi i zaštitu protiv karijesa. Pasji trn i kamilica brinu za potrebnu njegu i pružaju zaštitu vašim zubima. Prirodna metvica odgovorna je za svjež dah.

Znate li da postoje tabletice za čišćenje zubi?

Ben & Anna tablete čiste zube uz pomoć sode bikarbone, kvasca i ekstrakata bagrema i mente. Dodatno sadrže još i vitamin B12 kako bi ga nadomjestili u slučaju mogućeg deficita. Tablete su bez fluorida i nude kompletnu zaštitu od karijesa. S prirodnim sastojcima do zdravog osmijeha!

Gdje kupiti? U svim dm trgovinama!

PR

foto: Nikola Zoko

Pratite obavijesti o sljedećem održavanju PLAVOG CEKERA

spot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci