Novo u Zagrebu – Api Ladies radionica oslikavanja čaša za vino!

Api Ladies nudi više od obične radionice – nudi iskustvo gdje umjetnost postaje sredstvo opuštanja, smijeha i stvaranja trajnih uspomena.Razmišljajući o tome kako bi mogle unaprijediti ponudu kvalitetnih izlazaka u Zagrebu, tri svestrane sestre – Anamarija, Ivana i Patricia osmislile su vrlo zanimljiv koncept. API ladies radionicu crtanja po staklu, točnije po staklenim čašama.“Crtanje po čašama smo odabrale iz jednostavnog razloga – kada se družimo s prijateljima, često im ponudimo čašu vina. Inspiraciju za ovakve radionice pronašli smo u želji da stvaranje umjetnosti postane dio tih trenutaka zajedništva” – kaže jedna od sestara Anamarija Morić dodajući kako su radionice oslikavanja staklenih čaša biti smještene su u samom srcu Zagreba, u jedinstvenom prostoru Indestructible Concepta.
Radionica crtanja po staklu pruža nevjerojatno iskustvo! Kako kažu ove kreativke riječ je o dvosatnom bijeg od svakodnevnog života, gdje svaka kap boje postaje prilika za izražavanje vlastite kreativnosti. Nakon kratkog uvoda, cijela grupa pristupa stvaralačkom djelu. Instruktori pružaju smjernice i tehničku podršku, a uz glazbu i opuštenu atmosferu, radionica postaje prilika za opuštanje i razgovor. Chill zona, opremljena udobnim sjedećim prostorom, omogućuje polaznicima da uživaju u ispijanju pića, razgovoru s prijateljima ili stvaranju novih poznanstava. Bez obzira jeste li umjetnički entuzijast ili tek početnik, Api Ladies će vam pružiti podršku i vodstvo kako biste stvorili jedinstvena staklena remek-djela.
Prva radionica počinje! Kako su cure već spomenule, radionice će se održavati u prostoru Indestructible Concepta, u samom centru Zagreba, a datum prve radionice je 12. siječnja u 18 sati. Cijena je 20,00 eura, a svoje mjesto rezervirajte prijavom na ovaj link!
I da – pratite Api ladies stranicu na društvenim mrežama jer ćete tamo prvi saznati sve informacije o daljnjim datumima radionica koje će se održavati jednom mjesečno. Što mislite je li ovo divan način za proslavu rođendana?
foto: promo

Pratite obavijesti o sljedećem održavanju PLAVOG CEKERA

spot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci