Sredstva za liječenje hrabrice Lorene još nisu prikupljena!  Očajni roditelji mole za pomoć!

Za samo nekoliko dana završava humanitarna akcija “Za našu hrabricu Lorenu” u kojoj očajni roditelji malene Lorene koja boluje od najtežeg oblika spinalne mišićne atrofije, mole sve ljude velikog srca koji su voljni pomoći toj hrabroj djevojčici u borbi za lijek, da doniraju sredstva kako bi hrabrici Loreni osigurali petogodišnje liječenje.

Humanitarna akcija za curicu Lorenu (1,5) koja boluje od najtežeg oblika spinalne mišićne atrofije završava 27. ožujka 2023., a nažalost potreban iznos za petogodišnje liječenje, odnosno kupovinu lijeka Risdiplama, nije u potpunosti prikupljen.

“Ostalo nam je još prikupiti oko 15 000 eura koji su nam potrebni za trogodišnje liječenje. Do sada smo uspjeli Lorenici osigurati liječenje za dvije godine, ali nam je želja zbog Loreninog zdravlja prikupiti sredstva za pet godina kako bi bili bezbrižni dok se našoj kćerkici ne odobri lijek preko zdravstvenog osiguranja. Ipak, nadamo se kako će to biti i ranije. Hvala svima koji su nas do sada podržali i bez čijih donacija ovo ne bi mogli uspjeti”,  kaže zahvalna mama Andrea.

“Lijek Risdiplam, će uz lijek Zolgensmu koji je primila kao 5-mjesečna beba, pomoći Lorenici kao dvojna terapija i vjerujemo kako će joj ojačati njezine jako oslabljene mišiće. Lorena čak i ovako slaba kao što je sada, svaki dan vježba i po četiri sata. Mi se kući volimo šaliti da je kao profesionalni sportaš, ali to je za nju zaista ogroman napor. Teška je to borba u kojoj nam treba puno truda, znoja, znanja, ali najvažnije ljubavi koju za nju imamo bezgranično…”, ističe mama Andrea Jakubec.

Dodajmo kako će stand up komičar Tin Sedlar i kolektiv BIS Comedy u nedjelju, 26. ožujka održati humanitarni stand-up u 19 sati u Narodnom Sveučilištu Sesvete. Ulaznice za predstavu mogu se nabaviti putem sustava Entrio ili u svakoj Ghetaldus optici.

Također, istog dana, ali s početkom u 11 sati održat će se Solidarni shopping za Hrabricu Lorenu na adresi Kožarska 19, u zagrebačkom caffe baru Grof Melin. Naime, Pink Buvljak odlučio je svoj rad preusmjeriti u humanitarne svrhe, odnosno pomoći Loreni.

Od 25. – 26. ožujka s humanitarnim karakterom za Lorenu u Zagrebu se održava 13. memorijalni turnir Frano Despić, u sklopu kojeg je organizirana aukcija dresova i sportskih rekvizita koja je već u tijeku.

“Još jednom hvala svima koji su se na bilo koji način uključili u našu borbu za lijek, za zdravlje naše male djevojčice. Hvala svima što su dio Lorenine borbe za njezine prve male korake. Vjerujem kako ćemo samo zahvaljujući dobrim ljudima uspjeti u našoj velikoj borbi. Hvala svima od srca!”, kaže mama Andrea.

Uključite se u humanitarnu akciju i pomozimo svi zajedno Loreni u borbi protiv SMA. Svaka donacija je velika! ❤️

Sve informacije o Loreni možete saznati i putem Facebook stranice @Hrabrica Lorena protiv SMA.

ZA NAŠU HRABRICU LORENU” možete donirati na:

IBAN: HR9524020063104295235

Andrea Jakubec

Uplate su moguće i putem linka:

HVALA ❤️

foto: Tonka Hohnjec

Pratite obavijesti o sljedećem održavanju PLAVOG CEKERA

spot_img

Pročitajte još i ovo...

Povezani članci